Persondatapolitik

Senest revideret Maj 2018.

1) Dataansvarlig

Storebuddy ApS
Købmagergade 22 2.sal
1150 København K

CVR: 35663703

Mail: info@storebuddy.dk

2) Indsamling af personfølsomme oplysninger

Hos Storebuddy indsamler vi personoplysninger om din virksomhed samt minimum én af de i virksomheden ansatte. Vi gør dette for at kunne levere en service til din virksomhed.

Hvis du har en personligt ejet virksomhed, indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din virksomhed:

  • Virksomhedens navn
  • Virksomhedens CVR-nummer
  • Virksomhedens E-mail
  • Virksomhedens telefonnummer
  • Virksomhedens betalingskortoplysninger (gælder kun for betalende kunder)
  • Fornavn på virksomhedens kontaktperson
  • Efternavn på virksomhedens kontaktperson
  • E-mail på virksomhedens kontaktperson
  • Telefonnummer på virksomhedens kontaktperson

 

Vi indsamler ikke personoplysninger om dig som person fra tredjemand.

Vi indsamler dog informationer via cookies. Du kan se vores cookiepolitik her.

Vi indsamler persondata via cookies for at kunne lette brugen af vores service samt at kunne markedsføre vores services over for dig. Sidstnævnte er også gældende selvom du endnu ikke er kunde, men blot har besøgt vores websites.

 

Hvis vi udsender konkrete spørgsmål / spørgeskemaer til dig er det frivilligt for dig at deltage. Undersøgelser vil blive iværksat for at optimere vores services til dig.

 

Behandlingsgrundlaget for indsamlingen af personoplysninger via vores undersøgelser er dit samtykke.

Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes.

Hvis du har ønsket om at tilbagekalde dit samtykke, skal du blot advisere os herom, hvorefter vi vil slette de indsamlede oplysninger.

3) Brug af personoplysninger

Vores interesse i dine personoplysinger er at kunne levere vores service til dig samt den virksomhed du repræsenterer.

Herunder er vores interesse at kunne optimere vores services, samt advisere dig som kunde eller potentielkunde, omkring vores services. Herunder målrettet markedsføring.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Med mindre der er indgået en aftale med dig herom.

For at kunne leverer vores services samt markedsføre os mod dig, benytter vi en rækker underleverandører. Du finder en oversigt over vores underleverandører her, samt formålet med brugen af disse.

3.1) Få adgang til de indsamlede data

Hvis du ønsker at blive oplyst om, hvilke data vi har indsamlet omkring dig og den virksomhed du repræsenterer, skal du blot rette henvendelse til vores kundeservice, som vil tage hånd om opgaven.

3.2) Indsigelser og sletning

Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod de indsamlede data, eller bede dem fjernet skal dette også ske gemme vores kundeserviceafdeling.

Hvis der opstår tvister eller lignende har du mulighed for at klage til Datatilsynet.

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig / den virksomhed du repræsenterer.

Når kundeforholdet er ophørt har du mulighed for at få fjernet dine data. I dette tilfælde bedes du kontakte vores kundeservice.

3.3) Dataportabilitet

Din adgang til at få udleveret data fra Storebuddy er reguleret i vores betingelser, som du finder her.

3.4) Storebuddy som databehandler

Jf. GDPR-regulativet fungerer Storebuddy som databehandler for de personoplysninger du/den virksomhed du repræsenterer behandler.

Er du kunde, finder du vores databehandler aftale via vores applikation.

Du finder et eksempel på aftalens udseende her.

3.5) Opdatering af persondatapolitik

Ved ændringer af vores persondatapolitik gør vi dig opmærksom på dette via vores websites.