Support - Prestashop - Opsætning i Storebuddy

Opsætning i Storebuddy

Her finder du en guide, som beskriver, hvordan du opretter Prestashop som salgskanal i Storebuddy

Herunder kan du se, hvordan du tilføjer og opsætter Prestashop-app'en i Storebuddy.

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på indstillinger øverst i højre hjørne
  • Klik på App Store i den vandrette menu
  • Klik på Prestashop ikonet
  • Det er gratis at oprette en integration til Prestashop. Så du skal blot klikke på det gratis plan, og hvilke på næste.
  • Indtast dine Prestashop integrations-detaljer.
    Kender du dem ikke, kan du se her, hvordan du finder dem her.
  • Integrationen til Prestashop er nu oprettet, og du kan nu for eksempel tilknytte en integration til dit regnskabsprogram.
Logo
- automatiserer din bogføring.