1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Integrationer
  4. Billy
  5. Sådan bogføres udbetalinger fra Clearhaus
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Integrationer
  4. Clearhaus
  5. Sådan bogføres udbetalinger fra Clearhaus
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Bogføring af udbetalinger
  4. Sådan bogføres udbetalinger fra Clearhaus
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Integrationer
  4. Dinero
  5. Sådan bogføres udbetalinger fra Clearhaus
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Integrationer
  4. e-conomic
  5. Sådan bogføres udbetalinger fra Clearhaus

Sådan bogføres udbetalinger fra Clearhaus

Når du har opsat integrationen mellem Storebuddy og Clearhaus importeres udbetalinger, som er sket efter oprettelsen, automatisk til Storebuddy.

Når dine udbetalinger er gået importeret til Storebuddy kan du se dem ved at klikke på “Udbetalinger” i topmenuen.

Her fremgår info vedrørende udbetalingen. Du kan se, om den er blevet bogført, hvor meget der er udbetalt osv.

Billede: Sådan ser “Udbetalinger” siden ud, når der vi begynder at modtage info om dine udbetalinger fra din(e) indløser(e).

Du bogfører dine udbetalinger ved at klikke på den udbetaling, som du ønsker at bogføre. Når du har klikket på den, folder den sig ud, og du kan klikke på “Bogfør udbetaling”.

Billede: Valg af bogføringskonti.

Bogføring i Billy

Hvis du benytter regnskabsprogrammet Billy, skal du tage stilling til nedenstående valg, når du klikker bogfør:

• Udbetalingskonto: Her skal du angive, hvilken regnskabskonto Clearhaus indsætter pengene på, når de udbetales.
  • Nedreguler Clearhaus-tilgodehavende på konto: Her skal du angive, hvilken regnskabskonto salget er registreret på. Hvis du har fulgt vores anbefalinger i “Registrering af tilgodehavender”, skal du vælge den konto, der hedder “Tilgodehavende-Clearhaus.”
  • Gebyrkonto: Her skal du angive, hvilken regnskabskonto udgiften til Clearhaus-gebyrerne skal bogføres på.

Nu er der kun tilbage at klikke på “Bogfør”. Derefter er udbetalingen bogført i dit regnskabsprogram. Posteringerne bliver automatisk godkendt i kassekladden.

Bogføring i e-conomic

Hvis du benytter regnskabsprogrammet e-conomic, skal du tage stilling til nedenstående valg, når du klikker bogfør:

• Udbetalingskonto: Her skal du angive, hvilken regnskabskonto Clearhaus indsætter pengene på, når de udbetales.
  • Betalingsbetingelse: Her skal du angive, hvilken betalingsbetingelse i fra e-conomic, der er benyttet, på de salg, som udbetalingerne tilhører. Hvis du har fulgt vores anbefalinger i “Registrering af tilgodehavender”, skal du vælge den konto, der hedder “Tilgodehavende-Clearhaus.”
  • Gebyrkonto: Her skal du angive, hvilken regnskabskonto udgiften til Clearhaus-gebyrerne skal bogføres på.
  • Kassekladde: Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram, skal du angive, hvilken kassekladde der skal benyttes. Med mindre du selv har oprettet kassekladder i e-conomic anbefaler vi, at du vælger Daglig.

Nu er der kun tilbage at klikke på “Bogfør”. Derefter er udbetalingen bogført i dit regnskabsprogram. Du finder posteringen i den kassekladde, som du har valgt i sidstnævnte punkt.

OBS: Det er pt ikke muligt for os at godkende posteringerne i e-conomic. Indtil e-conomic åbner op for denne mulighed, skal du ind forbi e-conomic og klikke bogfør i den valgte kassekladde.

Bogføring i Dinero

Hvis du benytter regnskabsprogrammet Dinero, skal du tage stilling til nedenstående valg, når du klikker bogfør:

• Udbetalingskonto: Her skal du angive, hvilken regnskabskonto Clearhaus indsætter pengene på, når de udbetales.
  • Nedreguler Clearhaus-tilgodehavende på konto: Her skal du angive, hvilken regnskabskonto salget er registreret på. Hvis du har fulgt vores anbefalinger i “Registrering af tilgodehavender”, skal du vælge den konto, der hedder “Tilgodehavende-Clearhaus.”
  • Gebyrkonto: Her skal du angive, hvilken regnskabskonto udgiften til Clearhaus-gebyrerne skal bogføres på. Bemærk, at benytter du Dinero, bogføres disse altid på regnskabskonto “7220 – Porto og gebyrer”.

Nu er der kun tilbage at klikke på “Bogfør”. Derefter er udbetalingen bogført i dit regnskabsprogram. Posteringerne bliver automatisk godkendt i kassekladden.