Opsætning af Yourpay

I denne guide kan du se, hvordan du integrerer og opsætter Yourpay i Storebuddy.

Find din Yourpay MERCHANT TOKEN

Når du skal give Storebuddy adgang til at modtage data vedrørende udbetalinger fra din Yourpay-konto, skal vi bruge din Yourpay Merchant Token.

Herunder gennemgås, hvordan du finder din Merchant Token i Yourpay-admin.

• Log ind i Yourpay-admin
  • Klik på Konto Information i hovedmenuen
  • Herefter går til bunden af siden, hvor du inder en boks med overskriften MERCHANT TOKEN.

Nedenfor illustreres ovenstående steps.

Billede: Dashboardet i din Yourpay-admin. Her klikker du på Konto Information i hovedmenuen.

Billede: I bunden af denne side finder du din MERCHAT TOKEN.

TIlføj Yourpay i Storebuddy

Du tilføjer Yourpay-integrationen i Storebuddy ved at følgene nedenstående guide.

• Gå til Mine forretninger
  • Vælg den forretning, som Yourpay-integrationen skal tilknyttes
  • Under Integrationer vælges Indløser
  • Vælg Yourpay
  • Angiv din Yourpay MERCHANT TOKEN (se evt. pkt. 1)
  • Klik på Tilføj Yourpay

Vi vil fra dags dato importere udbetalignsdata fra Yourpay.

Husk bogførings-opsætningen

Husk at opsætte dine bogføringsindstillinger for Yourpay.

Det gøres i Storebuddy ved at følgene nedenstående guide.

• Gå til Mine forretninger
  • Vælg den forretning, som Yourpay-integrationen skal tilknyttes
  • Under Opsætning Bogføring#udbetalinger vælges Yourpay
  • Her angiver du din opsætning og gemmer.