Support - Wannafind integration

Wannafind integration

Guide til opsætning af integration mellem Wannafind og Storebuddy

Opret integration

Herunder kan du se, hvordan du tilføjer og opsætter Wannafind-app'en i Storebuddy.

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på indstillinger øverst i højre hjørne
  • Klik på App Store i den vandrette menu
  • Klik på Wannafind ikonet
  • Det er gratis at oprette en integration til Wannafind. Så du skal blot klikke på det gratis plan, og hvilke på næste.
  • Indtast dine Wannafind integrations-detaljer.
    Kender du dem ikke, kan du se her, hvordan du finder dem .
  • Integrationen til Wannafind er nu oprettet, og du kan nu for eksempel tilknytte en integration til dit regnskabsprogram.

Opret en Wannafind API-nøgle

For at vi kan importere din salg mv. i Wannafind skal vi have mulighed for at kommunikere med Wannafind.
Det gør vi via Wannafinds api.

Herunder en guide til, hvordan du opretter en api-adgang i Wannafind.