Support - Smartweb integration

Smartweb integration

Guide til opsætning af integration mellem Smartweb og Storebuddy

Opret integration

Herunder kan du se, hvordan du tilføjer og opsætter Smartweb-app'en i Storebuddy.

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på indstillinger øverst i højre hjørne
  • Klik på App Store i den vandrette menu
  • Klik på Smartweb ikonet
  • Det er gratis at oprette en integration til Smartweb. Så du skal blot klikke på det gratis plan, og hvilke på næste.
  • Indtast dine Smartweb integrations-detaljer.
    Kender du dem ikke, kan du se her, hvordan du finder dem .
  • Integrationen til Smartweb er nu oprettet, og du kan nu for eksempel tilknytte en integration til dit regnskabsprogram.

Opret en Smartweb API-nøgle

For at vi kan importere din salg mv. i Smartweb skal vi have mulighed for at kommunikere med Smartweb.
Det gør vi via Smartwebs api.

Herunder en guide til, hvordan du opretter en api-adgang i Smartweb.

Logo
- automatiserer din bogføring.