Support - Scannet integration

Scannet integration

Guide til opsætning af integration mellem Scannet og Storebuddy

Opret integration

Herunder kan du se, hvordan du tilføjer og opsætter Scannet-app'en i Storebuddy.

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på indstillinger øverst i højre hjørne
  • Klik på App Store i den vandrette menu
  • Klik på Scannet ikonet
  • Det er gratis at oprette en integration til Scannet. Så du skal blot klikke på det gratis plan, og hvilke på næste.
  • Indtast dine Scannet integrations-detaljer.
    Kender du dem ikke, kan du se her, hvordan du finder dem .
  • Integrationen til Scannet er nu oprettet, og du kan nu for eksempel tilknytte en integration til dit regnskabsprogram.

Opret en Scannet API-nøgle

For at vi kan importere din salg mv. i Scannet skal vi have mulighed for at kommunikere med Scannet.
Det gør vi via Scannets api.

Herunder en guide til, hvordan du opretter en api-adgang i Scannet.