Support - Danaweb integration

Danaweb integration

Guide til opsætning af integration mellem Danaweb og Storebuddy

Herunder kan du se, hvordan du tilføjer og opsætter Danaweb-app'en i Storebuddy.

• Log ind i Storebuddy
  • Klik på indstillinger øverst i højre hjørne
  • Klik på App Store i den vandrette menu
  • Klik på Danaweb ikonet
  • Det er gratis at oprette en integration til Danaweb. Så du skal blot klikke på det gratis plan, og hvilke på næste.
  • Indtast dine Danaweb integrations-detaljer.
    Kender du dem ikke, kan du se her, hvordan du finder dem .
  • Integrationen til Danaweb er nu oprettet, og du kan nu for eksempel tilknytte en integration til dit regnskabsprogram.

Herunder kan du se, hvordan du oprettet api-adgang til din Danaweb-webshop.

• Log ind i web-shoppens administration
  • Vælg Advanced parameters
  • Vælg Webservice
  • Klik Add new webservice key! (øverste højre hjørne)
  • Klik Genereate! knappen
  • Sørg derefter for, at der som minimum er flueben ved VIEW (GET), således vi kan udlæse data fra shoppen. Bemærk at listen er længere end det fremgår nedenfor. Der skal også tildeles adgang til de felter, som ikke er vist herunder.
  • Klik Save i bunden af siden